GASTROENTEROLOGIJA

Gastroenterologija je grana interne medicine koja proučava bolesti organa za varenje. U ovu grupu oboljenja svrstavaju se bolesti jednjaka, želuca, tankog i debelog creva, prečage, potrbušice, jetre, žučne kesice, žučnih puteva i gušterače.
U poslednjih dvadesetak godina učinjen je značajan napredak u dijagnostici i terapiji bolesti organa za varenje. Prepoznati su brojni,novi patogenetski mehanizmi nastanka bolesti,otkriveni novi infektivni uzročnici (H. pylori), sintetizovane nove grupe lekova. Otkrivene su mutacije gena odgovorne za nastanak brojnih genetskih poremećaja.
Napredak u tehnologiji je doveo do razvoja brojnih novih metoda i tehnika koje gastroenterologiju iz sfere konzervativne medicine ubrajaju u granu medicine sa brojnim interventnim metodama za inicijalno i definitivno lečenje bolesti organa za varenje.
U poliklinici Aviva, naš stručni tim gastroenterologa koristi najsavremenije tehnike i pristupe u ovoj oblasti, pružajući pacijentima iz Niša, a i šire, najkvalitetniju zdravstvenu zaštitu. Naš cilj je da svaki pacijent dobije najbolju moguću negu, a sve u okviru prijatnog i profesionalnog okruženja naše poliklinike.

Stručni tim

Zašto Poliklinika Aviva?

Naš tim stručnjaka u poliklinici Aviva pruža profesionalnu i brižnu negu u prijatnom i komfornom okruženju. Naš pristup pacijentima je individualizovan, a to znači da ćemo vam posvetiti vreme i pažnju koje zaslužujete, kako bismo bolje razumeli vašu situaciju i pružili najbolju moguću negu.

Kada je potrebno obaviti pregled gastroenterologa?

Gastroenterologija se bavi dijagnostikovanjem i lečenjem širokog spektra bolesti. Simptomi kao što su:
🔹bol,
🔹nadutost,
🔹mučnina,
🔹povraćanje,
🔹gubitak apetita ili težine,
🔹promene u navikama pražnjenja,
🔹kao i žutica
Mogu biti znakovi gastroenteroloških oboljenja. Ako primetite bilo koji od ovih simptoma, preporučljivo je da se obratite gastroenterologu.

Sveobuhvatne gastroenterološke usluge

U poliklinici Aviva, pružamo niz gastroenteroloških usluga koje su tu da obezbede najbolju moguću negu našim pacijentima. Ove usluge uključuju, ali nisu ograničene na, ultrazvuk abdomena, pregled i konsultacije, kao i individualizovane planove lečenja.

“Ultrazvuk abdomena” je neinvazivna dijagnostička metoda koja koristi zvučne talase za vizualizaciju unutrašnjih organa, omogućavajući našem timu da identifikuje moguće abnormalnosti. To je bezbolna i sigurna procedura koja ne zahteva nikakvu specijalnu pripremu.

U poliklinici Aviva, radimo na stvaranju individualizovanih planova lečenja koji su prilagođeni specifičnim potrebama svakog pacijenta. Naš tim će raditi sa vama kako bi razvio plan lečenja koji je u skladu sa vašim zdravstvenim stanjem, stilom života i ličnim preferencijama.

Posvećeni smo pružanju kvalitetne i sveobuhvatne zdravstvene zaštite, obezbeđujući da svaki pacijent dobije najbolju moguću negu.

Zakazivanje pregleda

Ukoliko želite da zakažete pregled kod našeg gastroenterologa, pozovite nas ili nas posetite lično u našim prostorijama u Nišu. Naše osoblje je tu da odgovori na sva vaša pitanja i pomoći će vam da zakažete pregled u vreme koje vam najviše odgovara.

U poliklinici Aviva, briga o pacijentu je naša najvažnija misija. Cenimo poverenje koje ste nam ukazali izborom naše poliklinike za vašu zdravstvenu zaštitu i trudimo se da opravdamo to poverenje svaki put kada posetite našu polikliniku. Hvala što ste izabrali polikliniku Aviva za vašu zdravstvenu zaštitu.

ZAKAŽITE PREGLED

Pregled ili kosultaciju sa nekim od naših lekara specijalista možete zakazati i na nekom od brojeva telefona.
+381 18 350 2771
+381 18 350 2778
+381 65 350 2771