O nama

Na jednom mestu nudimo vam široki spektar dijagnostičkih, konsultativnih i terapijskih procedura iz oblasti onkologije, interne medicine, opšte medicine i radiologije.

Dobro došli u polikliniku AVIVA

Na jednom mestu nudimo vam široki spektar dijagnostičkih, konsultativnih i terapijskih procedura iz oblasti onkologije, interne medicine, opšte medicine i radiologije. Uz prijatnu atmosferu i najsavremeniju medicinsku opremu koja je na raspolaganju, naš tim stručnjaka koji su lideri u svojim oblastima medicine učiniće sve da svoje znanje stave u službu pružanja kvalitetne nege svakom pacijentu.

Uz fokus na stalnom usavršavanju, mi u “Aviva” poliklinici težimo ka najvećim standardima zdravstva koristeći inovativnu medicinsku i digitalnu tehnologiju u kombinaciji sa iskustvom naših stručnjaka. Stručnost, profesionalnost, ljubaznost pri komunikaciji sa pacijentima kao i najsavremenija oprema su samo neki od razloga zašto svoje zdravlje trebate poveriti nama.

Upoznajte naš tim

Na raspolaganju su vam naši stručnjaci iz oblasti onkologije, radiologije, interne i opšte medicine. Stručnost, profesionalnost, ljubaznost pri komunikaciji sa pacijentima kao i najsavremenija oprema su samo neki od razloga zašto svoje zdravlje trebate poveriti nama.

Naša misija je pružanje profesionalne i stručne medicinske usluge pacijentima

Šta nas čini posebnim?

N

Iskusni lekari

N

Profesionalno i srdačno osoblje

N

Pregledi istog dana

N

Bez dodatnih troškova

Zdravlje kao umetnost življenja

018/350-2771 | 018/350-2778

065/350-2771

info@poliklinikaaviva.rs

zakazivanje@poliklinikaaviva.rs

Bulevar Nemanjića 12 18000 Niš

Radno vreme poliklinike

 

Ponedeljak – petak

08 – 20h

Subota

08 – 14h

Nedeljom ne radimo