Patronaža

Patronaža ili dolazak medicinskog osoblja na kućnu adresu radi obavljanja različitih usluga kao što su davanje injekcija, infuzije, obrada i previjanje rana ili plasiranje katetera predstavljaju uslugu potrebnu svim pacijentima koji se otežano kreću ili nisu u mogućnosti da napuste svoj dom.

Ako tražite stručan tim koji svoj posao obavlja savesno i predano – na pravom ste mestu. Medicinska briga o starim licima ili bolesnim licima u različitim fazama bolesti, kao i o svima kojima je potrebno davanje terapije u kućnim uslovima, jedna je od usluga koje nudimo u Aviva poliklinici. Upoznajte se sa našim uslugama i kontaktirajte nas!

Kućne posete - preko potrebna pomoć u ordiniranju terapije

Nakon povrede ili različitih oboljenja, usled nemogućnosti samostalnog odlaska u medicinsku ustanovu, davanje terapije i lečenje u kućnim uslovima je gotovo neophodno. Bilo da je u pitanju nastavak lečenja nakon otpusta iz bolnice, previjanje i obrada  dekubitalnih rana  ili davanje injekcija i infuzija, naš tim medicinskog osoblja je tu da vam pruži pomoć i omogući profesionalno zbrinjavanje pacijenata u kućnim uslovima.

Naši lekari i medicinske sestre sa starim i bolesnim licima pristupaju sa puno razumevanja za njihove potrebe. Ljubazno, nasmejano i spremno da odgovore na njihove zahteve, oni će pomoći zabrinutim i uplašenim pacijentima i olakšati im težak period oporavka.

Za kućnu zdravstvenu negu zaduženo je stručno osoblje naše poliklinike

Tim poliklinike Aviva čini obučeno i iskusno osoblje usmereno ka zahtevima klijeneta koje svoje usluge obavlja stručno, pažljivo i profesionalno. Spremni smo da vas saslušamo i izađemo vam u susret u što kraćem roku. 

Patronaža, kućne posete i zdravstvena nega su od naših specijalnosti, te možete biti sigurni da će vama draga osoba biti sigurna, zadovoljna i zbrinuta u udobnosti svoga doma

Tu smo da pomognemo pacijentima oko uzimanja prethodno propisane terapije kako bi svoje lečenje nastavili u kućnim uslovima pod nadzorom stručnog osoblja. Vršimo promenu katetera, davanje injekcija i infuzija, obradu i previjanje rana, ali i druge neophodne usluge, u dogovoru sa vama.

Kontaktirajte nas i očekujte brz i efikasan odgovor na vaše upite!

Patronaža - cena kućne posete se formira u skladu sa uslugom

U zavisnosti od zdravstvenog stanja pacijenta i njegovih potreba usluge koje vršimo mogu biti različite. Cena patronažne usluge varira u zavisnosti od toga koji tip usluge vam je potreban, na koji period, kao i od drugih faktora. Trudimo se da svim klijentima u Nišu i okolini u što kraćem roku odgovorimo na upit i izađemo u susret. 

Bilo da vam je patronažna usluga i usluga kućne zdravstvene nege potrebna jednokratno, periodnično ili radi svakodnevnog davanja terapije – tu smo za vas. Možete nas kontaktirati jednostavnim popunjavanjem formulara, kao i pozivom na neki od istaknutih brojeva telefona kako bi vam pružili sve neophodne informacije i dogovorili se oko nege koja vam je potrebna.

Naša klinika smeštena je na odličnoj lokaciji u Nišu, u Bulevaru Nemanjića 12, te nas uvek možete posetiti i u razgovoru sa ljubaznim osobljem dobiti odgovore na sva pitanja koja vas interesuju!

ZAKAŽITE PREGLED

Pregled ili kosultaciju sa nekim od naših lekara specijalista možete zakazati i na nekom od brojeva telefona.
+381 18 350 2771
+381 18 350 2778
+381 65 350 2771