USLUGE

ONKOLOGIJA

Poliklinika nudi brojne usluge iz oblasti onkologije gde vršimo praćenje benignih promena, “core” biopsije dojke i konsultacije o onkološkom tretmanu.

INTERNA MEDICINA

Na raspolaganju vam je naš tim lekara iz oblasti interne medicine sa fokusom na kardiologiji, endrokrinologiji, gastroenterologiji, reumatologiji i hematologiji.

OPŠTA MEDICINA

Pored osnovnih dijagnostičkih i terapijskih procedura naši lekari opšte prakse bave se i prevencijom nastanka bolesti identifikacijom faktora rizika i podizanjem svesti pacijenta.

RADIOLOGIJA

Koristeći aparate najnovije generacije u poliklinici naš tim stručnjaka iz oblasti radiologije uradiće pregled potpuno bezbolno i bez štetnih efekata zračenja.

LABORATORIJSKA DIJAGNOSTIKA

Poliklinika Aviva nudi kompletnu laboratorijsku dijagnostiku koja obuhvata osnovne analize krvi, opšte biohemijske analize krvi, analize urina, tumor markere kao i briseve i to sve u jednom danu i u terminu koji vama odgovara.

ONLINE KONSULTACIJE

Poliklinika Aviva vam nudi i mogućnost online konsultacija. Novonastala situacija koja je prouzrokovana SARS CoV 2 virusom i pandemjom COVID19 zahtevala je i adaptaciju zdravstvenog sistema.

KABINETI

Bolesti
dojke

Svaka žena se barem jednom u životu susretne sa promenama na dojkama koje mogu biti benigne ili maligne prirode ali svakako zahtevaju praćenje.

Maligniteti digestivnog trakta i urološkog trakta i ginekološkog trakta

U svetu, najčešće dijagnostikovani maligniteti gastrointestinalnog trakta uključuju: kolorektalni karcinom (karcinom debelog creva), karcinom želuca, karcinom jetre, karcinom jednjaka i karcinom pankreasa.

Tumori
pluća

Rak pluća nalazi se na drugom mestu po učestalosti medju karcinomima, u 90% slučajeva se javlja kod dugogodišnjih pušača.

Terapija bola

Maligne bolesti obično prati veliki broj tegoba, ali je bol najčešći simptom koji se istovremeno i najteže podnosi. Hronični kancerski bol obično je konstantan, a često ga karakterišu i nagle pojave „proboja“ ili pojačanja bola.

Ginekološki maligniteti

Karcinom jajnika, tela materice, grlića i ostali ginekološki maligniteti su tumori koji često pogađaju žensku populaciju.

Hemato - onkologija

Na raspolaganju su Vam konsultativni pregledi stručnaka iz oblasti hemato – onkologije koji daju svoje mišljenje o dostupnim terapijskim opcijama.