ULTRAZVUK DOJKI - KOLOR DOPLER

Šta je Ultrazvuk Dojki - Kolor Dopler?

Ultrazvuk dojki – kolor dopler je moderna dijagnostička metoda koja se koristi za otkrivanje i praćenje različitih stanja dojki. Koristeći ultrazvučne talase, ovaj neinvazivni postupak pruža precizne slike unutrašnjosti dojki, omogućavajući lekarima da uoče nepravilnosti poput cista, fibroadenoma ili rak dojke.

Ultrazvučni pregled dojki je metoda koja se preporučuje ženama do četrdesete godine života zbog povećane senzitivnosti kada je u pitanju žlezdana struktura.

Poliklinika Aviva pruža uslugu ultrazvučnog pregleda dojki koristeći kolor dopler tehnologiju, koja omogućava ocenu protoka krvi u dojkama. Ovo je posebno važno u proceni rasta i promena u tkivu dojke, jer promene u cirkulaciji krvi često ukazuju na prisustvo patoloških procesa.

Zašto se odlučiti za ultrazvuk dojki u poliklinici Aviva?

U svetu savremenih medicinskih tehnologija, poliklinika Aviva se ističe svojim fokusom na inovacije i stručnost. Ultrazvuk dojki – kolor dopler koji pružamo koristi najnapredniju tehnologiju koja omogućava detaljnu analizu tkiva dojke i krvnih sudova, doprinoseći preciznoj dijagnostici.

Naše osoblje se sastoji od visoko obučenih stručnjaka specijalizovanih za radiologiju i onkologiju. Njihova stručnost i iskustvo osiguravaju visok kvalitet usluge i profesionalnu analizu vaših rezultata.

Ovaj pristup podrazumeva ne samo pažljivu interpretaciju vaših rezultata, već i razumevanje vaših ličnih potreba i briga. Stojimo uz vas kroz ceo proces – od prvog kontakta, preko pregleda, pa sve do tumačenja rezultata i planiranja daljeg lečenja.

U poliklinici Aviva, prepoznajemo značaj vašeg zdravlja i posvećeni smo tome da svaki vaš poset bude udoban, efikasan i što manje stresan. Izaberite Avivu za svoj ultrazvuk dojki – kolor dopler i iskusite vrhunsku medicinsku brigu koja je usredsređena na vas.

Kako se pripremiti za ultrazvuk dojki?

Ultrazvuk dojki je brz, neinvazivan i bezbolan pregled. Nema specifične pripreme potrebne za ovaj pregled, ali je najbolje da ga zakazate u prvoj polovini menstrualnog ciklusa, kad su dojke manje osetljive.

Na dan pregleda, ne koristite kreme, losione, puder ili dezodorans na području dojki i ispod pazuha, jer oni mogu uticati na kvalitet slike ultrazvuka.

Šta očekivati tokom i posle kolor doplera?

Tokom pregleda, ležaćete na leđima ili na boku, dok radiolog nežno prelazi ultrazvučnim sondom preko vaše dojke. Ovaj proces može potrajati oko 15 do 30 minuta, u zavisnosti od potrebnih detalja.

Posle pregleda, naš stručni tim će analizirati slike, a rezultati će biti dostupni u najkraćem mogućem roku. Ukoliko se otkrije bilo kakva nepravilnost, naš tim će vas dalje uputiti na dodatne preglede ili tretmane.

Poliklinika Aviva je tu da pruži najviši nivo brige i podrške na svakom koraku vašeg putovanja prema zdravlju. Naš cilj je da vas obrazujemo, podržimo i učinimo sigurnim u našem okruženju dok se borimo za vaše zdravlje. Zakažite svoj ultrazvuk dojki – kolor dopler danas.

ZAKAŽITE PREGLED

Pregled ili kosultaciju sa nekim od naših lekara specijalista možete zakazati i na nekom od brojeva telefona.
+381 18 350 2771
+381 18 350 2778
+381 65 350 2771